<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d16681804\x26blogName\x3dGe%C3%A7mi%C5%9Fi+Resmedebilmek\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://gecmiszaman.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dtr_TR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://gecmiszaman.blogspot.com/\x26vt\x3d-344283467578316125', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Geçmişi Resmedebilmek

"Her yeni bir gün, eskiside geçmişe. Bizim işimiz bugünle ve gelecekle, geçmişin ekledikleriyle."

  • Blog Arşivi

    saat : <$Blo14:59/div>

    <$Blo

    Kimseyi zorla arkadaşınız yapamazsınız, herkesin aynı kalmasını beklememeniz gerektiği gibi ve hatta kendinizin bile. Bence çağın yeni hastalığı değişim, ama ne için? / kim için?

    .....

    Son günlerde arkadaşlıklarımı inceliyorum, hayatımdan eksilenleri ve yeni eklenenleri. Arkadaşlık olayına bakış açımıda tabi. Aslında çok birşey değişmemiş benim aklımdaki "arkadaş" kavramımda , değişen sadece kime ne kadar vakit ayırabildiğimle ilgili. Arkadaşlarım arasında bir sıralama yapmak doğru bulduğum birşey olmasada, adına sıralama demesem bile kısıtlı vakti paylaştırmak adına böyle bir liste mevcut gibi. Peki, kime ne kadar vakit?

    ......

    Düşündükçe bunun değişen yaşam koşullarım, bununla birlikte gelen yeni sosyal çevrelerin ve geride bıraktığım eski çevrelerin, hayatıma eklenenlerin etkisi yüksek. Hangimiz için değil ki zaten? Ama bence ne olursa olsun olay kişinin kendinde biter ve haksız yere kaybettikleri için üzgün olduğu gerçeğini yüzüne çarpar bırakır. İşte değinmek istediğim konuda bu aslında. Değişen arkadaşlıkların ne ve ya kim için yapıldığı.
    Sebebi ne olursa olsun bence yüzdece ağırlıklı olan bunun değmeyeceği gerçeğidir.

    Konuyu neden bu kadar açtım bilmiyorum, aslında ben ilk paragrafı yazıp bırakacaktım ama son günlerde bir nostalji dalgasıdır, bir kırgınlıktır gidiyor, ondan olsa gerek!