<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d16681804\x26blogName\x3dGe%C3%A7mi%C5%9Fi+Resmedebilmek\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://gecmiszaman.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dtr_TR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://gecmiszaman.blogspot.com/\x26vt\x3d-344283467578316125', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Geçmişi Resmedebilmek

"Her yeni bir gün, eskiside geçmişe. Bizim işimiz bugünle ve gelecekle, geçmişin ekledikleriyle."

  • Blog Arşivi

    saat : <$Blo20:36/div>

    <$Blo

    Bizim arkadaşlar arasında bir tabirimiz vardır, normal üstü hayvanlıkta bir davranış sergilendiğinde "hardcore" diye adlandırırız. Tam bu tabirimize uygun bir olay duydum geçenlerde.
    İsmini vermek istemeyeceğim bir arkadaşımız şu anki kız arkadaşına daha ilişkilerinin başlarında, kendi arkadaş gurubu arasına davet etmesi ve yaptığı bir şaka ile ilgili olayımız.

    Yer: 6-7 kişilik bir arkadaş gurubundaki şahsın birinin evi,

    Amaç: Sohpet, muhabbet ve tabiki içmek.

    Olay: Gece ilerlemiş, içkiler dibine gelmiş ve olaya kahraman çiftimiz geceye erken veda ederek odalarına çekilmişlerdir. Ve munzip hayvanımız kız arkadaşına şaka yapmak istemiştir.

    Çiftimizin arasında geçen diyalogla sizlere veda etmeden önce kahramanlar ile ilgili ufak bir açıklama yapacağım.

    Munzip Hayvan; Yolda görseniz göbeği ve kendisini farklı insanlar zannedeceğiniz ve uzun saçlarından dolayı belkide hamile bir bayan ancak sakalları sebebiyle hangi dağdan geldi denilesi dünya tatlısı,






    Kurban Eş: Halk arasında gölgesinden korkar diye tanımlanan, kendinin dünyanın merkezi olduğunu düşünen ve gözü pek açılmamış şirinemiz.


    Hal böyleyken artık sizi eserimizle başbaşa bırakıyorum;

    Kızın yanına oturan Munzip Hayvan şöyle der: "Hayatım, ben şimdi sana tecavüz edeceğim ve içerdeki herkes bundan haberdar, lütfen boşuna bağırma"

    Kurban Eş: Yüzündeki o ifadenin sayfalarca cümleden çok daha açıklayıcı olduğu söylenmektedir....

    Resmeden: <$BloBlogger U'ur/><$Blo3 Temmuz 2009 01:00<$Blo n>

    <$Bloilk duydgumda saatlerce gülmüştüm, şimdi baktıkca hala gülüyorum :)

    abimiz mükemmel, saygı pls :)n class="right">İlk Fırça ▲